Bengtsfors Gymnastikklubb

 

 

 

 

 

Gymmix gruppträning

 

Bengtsfors Gymnastikklubb har gått med i Gymnastikförbundets registrerade varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning.

 

Vi är en certifierad Gymmix-förening. Gymmix finns över hela landet och vi blev den 116:e klubben som gick med. Gymmix innebär nya fräscha pass, nya (och gamla) utbildade ledare och en ny satsning för klubben.

 

Läs mer om våra pass här:

All gruppträning hålls i träningslokalen på

Dals Konfektyr, Bengtsfors

Body Circle

Body circle är ett intensivt träningsprogram som håller högt tempo i omväxlande övningar med mycket korta pauser. Ett pass som är inspirerat utifrån ”Cirkelträning” som är flexibel och effektiv träning med övningar strukturerade efter en specifik sekvens. Vårens pass är ett stations- och cirkelpass där vi jobbar med vår egen kropp och redskap i olika övningar. Vi kombinerar styrka, kondition, balans och rörlighet. Övningarna är tidsbegränsade och vi maxar vår träning i det tempo vi själv önskar.

 

Cirkelträning - för alla

Ett nytt koncept är vår gratisträning. Hit kan ALLA komma och träna. Stora - små, gamla - unga, träningsvana - nybörjare. Vi vill skapa ett tillfälle där alla kan vara tillsammans och göra något riktigt kul. Vi kör cirkelträning för att vi anser att det är en av de bästa träningsformer där alla kan delta samtidigt - på lika villkor, efter sina egna förutsättningar. Dessutom är det GRATIS! Klicka här så får du se!

 

Power Step

Power Step är ett fartfyllt, härligt pass med mycket energi. Du tränar step till medryckande musik. Kondition, koordination och styrka varvas och vi lovar absolut glädje. Passet funkar både för dig som är nybörjare och dig som är träningsvan. Det är en utmaning att hänga med i stegkombinationerna, men du kan själv välja att göra enklare rörelser om det passar dig bättre.