Gymmix gruppträning


Bengtsfors Gymnastikklubb har gått med i Gymnastikförbundets registrerade varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning.


Vi är en certifierad Gymmix-förening. Gymmix finns över hela landet och vi blev den 116:e klubben som gick med. Gymmix innebär nya fräscha pass, nya (och gamla) utbildade ledare och en ny satsning för klubben.


Body Circle

Body circle är ett intensivt träningsprogram som håller högt tempo i omväxlande övningar med mycket korta pauser. Ett pass som är inspirerat utifrån ”Cirkelträning” som är flexibel och effektiv träning med övningar strukturerade efter en specifik sekvens. Vårens pass är ett stations- och cirkelpass där vi jobbar med vår egen kropp och redskap i olika övningar. Vi kombinerar styrka, kondition, balans och rörlighet. Övningarna är tidsbegränsade och vi maxar vår träning i det tempo vi själv önskar.


Box

Ett nytt koncept för våren är box. Mer information om passet kommer.


Power Step

Power Step är ett fartfyllt, härligt pass med mycket energi. Du tränar step till medryckande musik. Kondition, koordination och styrka varvas och vi lovar absolut glädje. Passet funkar både för dig som är nybörjare och dig som är träningsvan. Det är en utmaning att hänga med i stegkombinationerna, men du kan själv välja att göra enklare rörelser om det passar dig bättre.


Styrkeyoga

Vi utövar varje asanas (position) en i taget i lugn och ro så att alla kan hänga med. Ett svettigt pass där du får arbeta med hela kroppen som redskap. Du utmanar din balans, styrka & uthållighet. Som pricken över i:et har du förhoppningsvis kommit ner i varv under passets gång och vi jobbar lite med andningsteknik.


Yoga handlar inte om att jämföra sig med grannen eller vem som är vigast. Vi yogar för vår egen skull, för vår kropps skull. Vi alla har olika kroppar, olika behov och förutsättningar. Därför finns det ingen mening med jämförelse.


Body Strenght

Styrka i grupp utan hopp och koordination. Vi använder oss av stänger och fria vikter och arbetar oss igenom hela kroppen muskelgrupp för muskelgrupp.


Global Yoga

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa. där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Namasté!


Nytt för våren 2018!


För att underlätta vår hantering av medlemsuppgifter ber vi dig fylla i detta formulär. Du registreras som medlem när du betalt in medlemsavgift (50 kr/år) och terminsavgift (500 kr/termin)


swisha till 123 040 35 35


Tack för hjälpen!