Pass

Bengtsfors

Gymnastikklubb


GYMMIX GRUPPTRÄNING

Kvalitetssäkrad gruppträning


Bengtsfors Gymnastikklubb är med i Gymnastikförbundets registrerade varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning.

 

Vi är en certifierad Gymmix-förening. Gymmix finns över hela landet och vi blev den 116:e klubben som gick med. Gymmix innebär nya fräscha pass, nya (och gamla) utbildade ledare och en nysatsning för klubben.

Läs mer om våra pass

FÖRSTA GÅNGEN DU TESTAR ÄR ALLTID GRATIS!

BODY CIRCLE

med Sara  


Body circle är ett intensivt träningsprogram som håller högt tempo i omväxlande övningar med mycket korta pauser. Ett pass som är inspirerat utifrån ”Cirkelträning” som är flexibel och effektiv träning med övningar strukturerade efter en specifik sekvens. Vårens pass är ett stations- och cirkelpass där vi jobbar med vår egen kropp och redskap i olika övningar. Vi kombinerar styrka, kondition, balans och rörlighet. Övningarna är tidsbegränsade och vi maxar vår träning i det tempo vi själv önskar.

FAMILJEPULS

med Petra och Sofia  


Räcker inte tiden till för egen träning? Kommer du inte loss? Ta med familjen till familjepuls, ett givet tillfälle att få träna tillsammans, vuxna och barn.
De vuxna får njuta av stationsgympa; en enkel och styrkeinriktad träning med några redskap och till största delen den egna kroppen som motstånd. Här utvecklas styrka, smidighet, kondition m.fl. färdigheter.
I samma lokal får de mindre träna balans, klättring m.fl. grundformer på egen bana. En lekfull träning för hela kroppen.

SJÄLVFÖRSVAR

för kvinnor och unga tjejer (fr. 13 år)

med Joseph 


Kom och lär dig grunder och övningar i självförsvar under ledning av Joseph. Passet är endast för tjejer. Målet är att ge dig redskap som ökar din trygghet. 

 

STYRKA/PULS

med Sara 


Ett styrkepass där vi använder skivstång med vikter, stepbräda, hantlar och ibland egen kroppsvikt. Vi utför olika övningar till musik och kör en muskelgrupp per låt. Vi avslutar med pulshöjande övningar och tillslut en skön stretch.

Läs mer om våra barnpass


TRAMPETT

med Stefan & Johan  


Trampett och matta airtrack för dig som vill lära dig volter, handvolter, hjula, rondat och andra roliga övningar. Tillsammans utformar vi träningen så som gruppen önskar. Duktiga instruktörer som både kan förklara och visa hjälper dig att utvecklas. 


Anmälan krävs. Inga drop-in-platser.

KNATTAR

med Sara J & Frida


I Knattar gympar barnen själva, utan föräldrar På samma sätt som i Stor &  Liten besöker vi olika platser och tränar på de motoriska grundrörelserna.

 

 

Anmälan krävs. Inga drop-in-platser.

BAMSEGYMPA

med Julia & Hanna 


Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa. 


Detta görs tillsammans med en vuxen som också är ombytt och aktiv.


Anmälan krävs. Inga drop-in-platser.

BREAKDANCE

med Isak 


Lär dig grunderna i breakdance med Isak!


Anmälan krävs. Inga drop-in platser.

Endast åk 6-9 under hösten- 

Åk 1-5 är inställt.
Bengtsfors Gymnastikklubb - Gymmix