Pass

Bengtsfors

Gymnastikklubb

Gymmix


Läs mer om våra pass

FÖRSTA GÅNGEN DU TESTAR ÄR ALLTID GRATIS!

GYMMIX GRUPPTRÄNING

Kvalitetssäkrad gruppträning


Bengtsfors Gymnastikklubb är med i Gymnastikförbundets registrerade varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning.

 

Vi är en certifierad Gymmix-förening. Gymmix finns över hela landet och vi blev den 116:e klubben som gick med. Gymmix innebär nya fräscha pass, nya (och gamla) utbildade ledare och en nysatsning för klubben.

SJÄLVFÖRSVAR

(fr. 13 år -> vuxna)

med Joseph 


Kom och lär dig grunder och övningar i självförsvar under ledning av Joseph. Målet är att ge dig redskap som ökar din trygghet. 

CIRKELINTERVALL

med Sara  


Cirkelintevall är ett intensivt träningsprogram som håller högt tempo i omväxlande övningar med mycket korta pauser. Ett pass som är inspirerat utifrån ”Cirkelträning” som är flexibel och effektiv träning med övningar strukturerade efter en specifik sekvens. Vårens pass är ett stations- och cirkelpass där vi jobbar med vår egen kropp och redskap i olika övningar. Vi kombinerar styrka, kondition, balans och rörlighet. Övningarna är tidsbegränsade och vi maxar vår träning i det tempo vi själv önskar.

STYRKA/PULS

med Sara 


Ett styrkepass där vi använder skivstång med vikter, stepbräda, hantlar och ibland egen kroppsvikt. Vi utför olika övningar till musik och kör en muskelgrupp per låt. Vi avslutar med pulshöjande övningar och tillslut en skön stretch.

FAMILJEPULS

med Petra och Sofia  


Räcker inte tiden till för egen träning? Kommer du inte loss? Ta med familjen till familjepuls, ett givet tillfälle att få träna tillsammans, vuxna och barn.
De vuxna får njuta av stationsgympa; en enkel och styrkeinriktad träning med några redskap och till största delen den egna kroppen som motstånd. Här utvecklas styrka, smidighet, kondition m.fl. färdigheter.
I samma lokal får de mindre träna balans, klättring m.fl. grundformer på egen bana. En lekfull träning för hela kroppen.

Läs mer om våra barnpass


KNATTAR

med Stephanie, Ella, Vjollca


I Knattar gympar barnen själva, utan föräldrar På samma sätt som i Stor &  Liten besöker vi olika platser och tränar på de motoriska grundrörelserna.

 

 Just nu är gruppen full.

Anmälan krävs. Inga drop-in-platser.

TRAMPETT

med Stefan & Johan  


Trampett och matta airtrack för dig som vill lära dig volter, handvolter, hjula, rondat och andra roliga övningar. Tillsammans utformar vi träningen så som gruppen önskar. Duktiga instruktörer som både kan förklara och visa hjälper dig att utvecklas. 


Just nu är gruppen full.

Anmälan krävs. Inga drop-in-platser.

BREAKDANCE åk6-9

med Isak 


Lär dig grunderna i breakdance med Isak!


Anmälan krävs. Inga drop-in platser.

BAMSEGYMPA

med Julia, Hanna, Rebecka, Rebacca, Luise


Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa. 


Detta görs tillsammans med en vuxen som också är ombytt och aktiv.


Just nu är grupperna fulla!

Anmälan krävs. Inga drop-in-platser.

Bengtsfors Gymnastikklubb - Gymmix